Facebook Link to Facebook Pinterest Link to Pinterest Linkedin Link to Linkedin Instagram Link to Instagram Search Link to Search Home Home Phone Phone Horario Horario Mail Mail
Blog
Anterior
Següent

Jornades de Lana & Raíz a Turkestan

Autor /
Javier Sastre

Data /
octubre 2016

Categoria /
Esdeveniments

Entre el 24 d’octubre i el 10 de novembre de 2016, Turkestan participa a les Jornades Lana & Raíz conjuntament amb Yayá by Dominicana. Aquest esdeveniment conjunt, que se celebrarà a la nostra galeria de Roger de Llúria 90, busca sumar dos productes d’interiorisme: les catifes orientals de la nostra tercera col·lecció de 2016, Irania, amb les fustes dominicanes extretes de forma ecològica i treballades artesanalment.

La col·lecció per a l’hivern del 2016 de Turkestan és una proposta de reedició de les Gabbeh, les catifes nòmades de l’Iran més conegudes. En aquesta sèrie presentem un conjunt de peces Kashkuli, la categoria més fina de Gabbeh, que demostra el nivell d’excel·lència que han assolit aquestes catifes amb el pas del temps. La nostra intenció és adreçar la mirada novament cap a l’Iran per a destacar les darreres novetats d’aquesta família de catifes.

Passeu a visitar-nos!

Subscriu-te al nostre newsletter