Facebook Link to Facebook Pinterest Link to Pinterest Linkedin Link to Linkedin Instagram Link to Instagram Search Link to Search Home Home Phone Phone Horario Horario Mail Mail
Blog
Anterior
Següent

Turkestan apareix a la revista TimeOut Barcelona

Autor /
Javier Sastre

Data /
gener 2016

Categoria /
Premsa

Estem molt contents d’aquest breu article que han dedicat a la nostra reobertura a l’Eixample Dret de Barcelona l’equip redactor de la revista TimeOut de la ciutat.

«Hi ha una regla d’or per triar una catifa: “Importen els colors, les formes, les combinacions fetes per algú que no sap llegir ni escriure; els materials, i, finalment, els nusos”, diu Joan Sastre, al capdavant del nou Turkestan. El 2013 van celebrar el centenari del negoci familiar i alhora van abaixar la persiana de la botiga de la rambla de Catalunya. Però tenien ganes de continuar i idees, per això han reprès el projecte en un nou espai a l’Eixample, on aposten per elevar la catifa a la categoria de peça d’art.

Sobre parets d’obra vista exposaran rareses i reedicions contemporànies (ara hi pengen reinterpretacions dels kiasar, peces procedents del nord de l’Iran d’un minimalisme insòlit). A banda, seguiran venent les grans famílies de catifes procedents de l’Àsia. Trien les peces amb ull i bon gust –els van batejar com a ‘caçadors de l’ordit i la trama’– i el mateix criteri l’han traslladat a la botiga. Aquí les catifes, fins a 500, no s’amunteguen amb desmesura sinó que es guarden en prestatgeries industrials tenyides de blanc.»

Text de l’Eugènia Sendra. TimeOut Barcelona.

Subscriu-te al nostre newsletter