Facebook Link to Facebook Pinterest Link to Pinterest Linkedin Link to Linkedin Instagram Link to Instagram Search Link to Search Home Home Phone Phone Horario Horario Mail Mail
Blog
Anterior
Següent

Turkestan a La Vanguardia

Autor /
Javier Sastre

Data /
juliol 2016

Categoria /
Premsa

Estem molt contents del breu article que han publicat sobre la nostra nova galeria a La Vanguardia, el diari de més tirada a Catalunya. Text de l'Ariadna Boada.

«Tres anys després de tancar la botiga de rambla Catalunya, Turkestan, dedicada a la venda de catifes orientals, ha inaugurat un nou espai a la dreta de l’Eixample de Barcelona que combina l’exposició de peces úniques amb la venda. Juan Sastre, director i tercera generació, explica que “el nou format és el d’una galeria d’art per gaudir de les col·leccions al costat d’un espai de venda”.

L’empresa acaba de complir 103 anys, va ser fundada per Juan Antonio Sastre al carrer Balmes i ha estat referència de la catifa oriental. Algunes de les seves peces poden trepitjar-se al Parlament de Catalunya, el Palau de la Generalitat o l’hotel Omm. Turkestan, ja amb la quarta generació familiar en l’empresa, factura 350.000 euros i ocupa tres persones.»

Subscriu-te al nostre newsletter