Ingredients
2 tasses d’olives verdes
½ tassa de nous picades
1 tassa de menta fresca picada
7 alls triturats
2-3 magranes (1 tassa de suc de magrana)
¼ de tassa de sucre
4 cullerades d’oli d’oliva verge
Sal
Preparació
1. Desgranar les magranes. Amb l’ajuda d’una batedora, triturar els grans i filtrar el resultat per a obtenir suc de magrana.
2. Introduir el suc a una cassoleta a foc mig. Afegir progressivament el sucre fins a obtenir la textura de xarop (aprox. 45 minuts)
3. Introduir les olives (senceres o en bocins), les nous picades i la menta a un bol, i remenar bé.
4. Afegir el xarop de magrana i l’oli d’oliva, i remenar fins a que els ingredients estiguin ben lligats.
5. Afegir la sal. Cobrir i refrigerar durant 2 hores.
6. Servir fred.