Facebook Link to Facebook Pinterest Link to Pinterest Linkedin Link to Linkedin Instagram Link to Instagram Search Link to Search Home Home Phone Phone Horario Horario Mail Mail
Blog
Anterior
Següent

Zeytun Parvardeh - Recepta

Autor /
Turkestan

Data /
novembre 2018

Categoria /
Esdeveniments

Ingredients
2 tasses d’olives verdes
½ tassa de nous picades
1 tassa de menta fresca picada
7 alls triturats
2-3 magranes (1 tassa de suc de magrana)
¼ de tassa de sucre
4 cullerades d’oli d’oliva verge
Sal

Preparació
1. Desgranar les magranes. Amb l’ajuda d’una batedora, triturar els grans i filtrar el resultat per a obtenir suc de magrana.
2. Introduir el suc a una cassoleta a foc mig. Afegir progressivament el sucre fins a obtenir la textura de xarop (aprox. 45 minuts)
3. Introduir les olives (senceres o en bocins), les nous picades i la menta a un bol, i remenar bé.
4. Afegir el xarop de magrana i l’oli d’oliva, i remenar fins a que els ingredients estiguin ben lligats.
5. Afegir la sal. Cobrir i refrigerar durant 2 hores.
6. Servir fred.

Subscriu-te al nostre newsletter