Facebook Link to Facebook Pinterest Link to Pinterest Linkedin Link to Linkedin Instagram Link to Instagram Search Link to Search Home Home Phone Phone Horario Horario Mail Mail
Blog
Anterior
Següent

El nou símbol de Turkestan (II)

Autor /
Javier Sastre

Data /
març 2016

Post anterior: Turkestan: un projecte centenari renovat (I)

A partir de la marca anterior, la proposta es va adreçar a l’anàlisi del símbol precedent de Turkestan, que comptava amb tres elements: una lluna, una estrella i la lletra T majúscula. Per a la nova proposta, l’Albert Trulls va decidir treballar únicament amb l’estrella, tot creant una nova figura a partir de la ornamentació i decoració geomètrica tant present al món àrab.

El símbol resultant evoca clarament a les decoracions dels països de l’Orient Mitjà a partir de la combinació de formes poligonals. A més, aquestes elements composen un conjunt que organitza les seves parts seguint una simetria axial i radial.

Per a la formació del símbol final, l’Albert Trulls va aplicar les tres textures pròpies dels teixits de Turkestan (el nus persa, el nus turc i el teixit pla o kílim) dins del símbol. La proposta final és una marca dinàmica que pot utilitzar indistintament tres tipus de textura per a presentar-se al públic.

Sèrie 'Turkestan: un projecte centenari renovat':

Turkestan: un projecte centenari renovat (I)
El nou logotip de Turkestan (III)

 

Subscriu-te al nostre newsletter